SPÅ DIG SJÄLV

Hittade en grym sida... e utråkad så gud vet va ja gogglar upp hehe... anyways sidan heter www.anna-lena.se check it out ...ja spåde mej själv... for free

de äckligaste va att de stämde..

detta e about ma love life

Ditt utgångsläge:
Döden (13): En förändring, du har lämnat något bakom digKortet är för det mesta positivt. Om du drar detta kort ställ dig frågan; Hur vågar jag släppa taget från saker som jag är klar med? T ex städa garderoben, rensa på alla plan både materiellt och känlsomässigt, vänner och bekanta etc. Detta kort kommer ofta upp i relationer och arbete. Kortet står för förändring, nya äventyr och att man lämnat något bakom sig som man inte längre behöver. Det handlar om att släppa gamla mönster och blockeringar för att kunna ta in nya saker.

 

Möjligheter och risker:
Styrkan (8): Nummer åtta står för din inre styrka, din själskraft. Kommer detta kort upp så betyder det att du har tillgång till din inre kraft och styrka i den situation du frågar om. Lejonet är förknippat med styrka och kraft.

Det som kommer:
Djävulen (15): Detta kort handlar om det som har att göra med det obearbetade inom dig, ofta står det för en maktkamp i en relation. Kortet visar det som begränsar dig och hindrar din livsglädje. Om du drar detta kort i en meditation kan det vara något som det är meningen att du ska bearbeta som själviskhet, begär, svartsjuka, avundsjuka, ilska, smärta, olösta saker med andra människor som binder dig till det förflutna och det kan vara rädslor som kommer upp, eller en olöst konflikt i en relation. Detta är något du måste gå igenom. Det kan tex vara att du hindrar dig i bekymmer för pengar, kanske stannar i en dålig relation av rädsla för ensamhet. Man måste tillåta sig att komma i kontakt med sin ilska är också ett av budskapen här. Kortet visar också din inre kraft att bejaka dig själv och sexualitet, att låta dig vara egoistisk.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0