SPÅ DIG SJÄLV PART 2

arbete:

Ditt utgångsläge:
Lyckohjulet (10): Detta kort visar karmiska hjulet- vårt karma och saker som är utanför din påverkan. När jag får upp detta kort behöver ytterligare val göras eller fler yttre händelser inträffa innan man kan se tydligt vad svaret på frågan blir. Men detta kort kan också betyda att nu kommer chansen, saker dyker up på din väg, lyckan ler och du har tur, speciellt om du drar kortet i en personlig meditation. En vändpunkt och förändring.

 

Möjligheter och risker:
Översteprästen (5): Det här kortet visar ett sökande efter helheten och andligheten. Det här kortet symboliserar kunskap, strävan efter helhet och att se i större sammanhang. Du har mycket kunskap och erfarenheter som hjälper andra att hitta sin helhet, eller också möter du en sådan person. Kortet visar kunskap, ansvar och mognad, både andlig och materiell och en strävan efter att utveckla sig mera.

Det som kommer:
Världen (21): Världen visar fulländning i det du frågar om. Det visar att du valt en bra lösning, rätt sak, rätt väg, och att allt leder till harmoni. Om du drar detta kort så står det för att du är på rätt väg. Kortet visar en frihet på ett själsligt och mentalt plan, du har möjlighet att gå dina egna vägar för du har stor vishet. Allt blir till det bästa och vi får hjälp uppifrån av universum när vi drar detta kort. Kortet står för att något blir till det bästa, vi är på rätt plats, rätt tid, rätt arbete, rätt relation, rätt förhållanden till exempel.

HAHA STÄMMER SÅ BRA PÅ ALLA DELARNA ASÅ


Kommentarer
Postat av: Ferhat

2009-09-01 @ 01:41:30
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0