SPÅ: FRÅGA DIG SJÄLV

OMG VA DE STÄMMER

Ditt utgångsläge:
Magikern (I): Magikern står för kreativitet, självförtroende och självständighet. Det du tänker skapar du. När du drar detta kort står det för att det är dags att lita på din kunskap. Gör något av din kraft. Du har själv ansvar för ditt liv och att det är upp till dig själv vad du gör av allt. Fråga dig: Vad vill jag? Hur vill jag använda mina begåvningar? Se till att inte bli offer och göra som alla andra vill. Du manifesterar det du tänker och detta gör också att du måste vara försiktigt med vad du tänker om dig själv. Detta är ett kort för egen företagare, och nya projekt.

Möjligheter och risker:
Stjärnan (17): Stjärnan är din inre visdom. Drar du detta kort i meditation står det för att du har släppt det gamla och ser dig själv på ett nytt sätt. Det står för helande och att bli healad. Hopp och inspiration finns här och det kan vara bra kanske att ta till att skriva, måla, vara kreativ och detta kan komma till en helt plötsligt. Kortet visar också en stark intuition och kontakt med andevärlden, men också kontakt med människor över avstånd, kanske internet.

Det som kommer:
Rättvisan (11): Detta kort betyder ett val eller beslut du måste ta. Kanske står du inför ett beslut och det visar en situaiton där du behöver väga för- och nackdelar. Det kan t.ex vara ett beslut som gäller en stor förändring i ens liv, att man vågar fatta ett beslut som känns tungt: Men det kan också stå för lösningar med myndigheter när man hittat jämvikten. Kortet kan tyda på en skillsmässa eller andra juridiska beslut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0