KÄNDISAR SOM FYLLER ÅR IDAG

här har ni några kändisar som fyller år idag.. haha visste inte att ja e några månader äldre än ciara

 

Ciara




Född: 25 oktober 1985, Austin, Texas, USA
24 år gammal
Känd för: Ciara är en amerikansk sångerska som fick sitt genombrott med låten Goodies. Pappan var militär och Ciara växte upp på olika militärbaser i Tyskland och USA. Destiny's Child inspirerade henne att fullfölja sin strävan att bli artist



Craig Robinson



Född: 25 oktober 1971, Chicago, Illinois, USA
38 år gammal
Känd för: Craig Robinson är en amerikansk skådespelare. Han har medverkat i filmer som Zack and Miri Make a Porno och Pineapple express. Craig Robinson har även medverkat i populära tv-serien The Office.
Yrke: Skådis




Josh Henderson




Född: 25 oktober 1981, Dallas, USA
28 år gammal
Dejtat: Ashlee Simpson, Paris Hilton, Lauren Conrad, Brittany Snow
Känd för: Amerikanska skådisen Josh Henderson fick sitt genombrott i serien Desperate Housewifes. Har varit tillsammans med Ashlee Simpson. Ena ögat är blått, andra grönt. Gillar att slita i gymmet.
Yrke: Skådis




Katy Perry




Född: 25 oktober 1984, Santa Barbara, USA
25 år gammal
Dejtat: Travis McCoy, Josh Groban
Känd för: Katy Perry slog igenom med singeln "I kissed a girl" och senare "Hot N Cold" från albumet One of the Boys. Hon var nominerad för "Bästa kvinnliga video" och "bästa kvinnliga nykomling" på MTV Video Music Awards 2008. Katy Perry kommer från en kristen familj och är uppväxt med gospel-musik men flyttade strax efter studenten till LA för att satsa på en musikkarriär!





Mehcad Brooks




Född: 25 oktober 1980, Austin, Texas, USA
29 år gammal
Känd för: Mehcad Brooks är en amerikansk skådespelare som har varit modell sedan han var 15 år gammal. Mehcad Brooks spelade rollen som Matthew Applewhite i den populära tv-serien Desperate Housewives.
Yrke: Skådis



Sara Lumholdt



Född: 25 oktober 1984, Stockholm, Sverige
25 år gammal
Känd för: Sara Lumholdt är antagligen mest känd från att ha varit en av de fyra medlemmarna i popgruppen A-teens under slutet av 90-talet och början av 2000-talet. Efter uppbrottet satsade hon på en solokarriär och 2008 släppte hon låten First. År 2009 släppte Sara Lumholdt sitt första album My Saranade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0