KENDRA:DE GÖR INGET OM JA BLIR FET

Alla har väl hört talas om förre detta playboy stjärnan Kendra wilkinson 24... va ja tycker om henne... let me tell ya all ja tycker att hon har grym stil hon e hur söt som helst o om man jämför mej och henne så e vi nog lika spraliga hahaha... hon e iaf lyckligt gift och väntar sitt första barn me Hank Baskett ... läs artikeln gärna artikeln http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=63404&imagenr=1

 


hon har absolut ingen panik över att gå upp i vikt under graviditeten


— Det är så kul att se sig själv i spegeln och studera hur kroppen förändras. Man vet att allting är för barnets skull. Det får mig att må bra, berättade hon för pressen på ett välgörenhetsmingel i helgen.


Kendra, 24, medgav dock att det underlättar att omge sig med människor som överöser henne med komplimanger:


— ”Det skiner om dig”, säger de. Såna kommentarer känns såklart bra.


Den senaste tiden har vi sett ett gäng färska kändismammor som tokbantat efter graviditeten, men det är inte något som kommer att hända Kendra.


— Det gör inget om jag blir fet. Jag bryr mig bara om att barnet ska få vad han behöver, försäkrade hon.


Som Starlounge tidigare berättat förväntas Kendra och Hanks barn komma till världen den 25 december. Det blir en pojke och paret har redan bestämt att han ska heta Hank Baskett IV, efter sin pappa, sin farfar och farfarsfar. Kendras ex Hugh Hefner ska bli gudfar till gossebarnet.

 babyshower den 3 sep


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0