TANKAR RUNT FÖRHÅLLANDE

Här e första delen av mina tankar.. och kanske håller ni med eller inte.. detta e iaf läsvärd ;)



- Välj inte en kille som alla vill ha. Välj någon som du vill ha.



- Nyckeln i ett förhållande är kommunikation.

Låter kanske uttjatat. Men det är så sjukt sant. Anledningen till att man som kärlekspar tjafsar är just brist på kommunikation. I det ingår även ärlighet. Har man gjort något fel så kan mycket lösas med ärlighet. Man berättar vad man har på hjärtat helt enkelt. Delar tankarna med den man älskar. Ganska självklart egentligen.




- Svartsjuka är en riktig bov.

Klart man har rätt att vara svartsjuk om det finns en riktig grund för det. Kan vara olika för olika människor vad som räknas som grund. Det är helt enkelt en jobbig faktor i ett förhållande och kan förstöra så mycket. Men det ska helt enkelt inte gå till överdrift. Låt din pojkvän gå ut och festa själv, låt honom ha tjejpolare osv. Var mot honom som du vill att han ska vara mot dig. Och även om du aldrig skulle vara otrogen vill du väl ha frihet?
Om din kille mot all förmodan är ett otroget svin så kommer det inte hjälpa att du försöker kontrollera hans liv. Kommer bara göra saken värre.



- Det finns inget som heter "perfekt".

Även om man kan tro det i början av ett förhållande. Då man precis har lärt känna varann och är nykära. Även om killen verkar perfekt och allt är superbra, så kan jag nästan lova att du inom ett halvår/ett år kommer upptäcka fler och fler negativa saker med killen + erat förhållande. Det är här många förhållanden tar slut. Såvida det inte är såna fel som du kan tänka dig leva med, eller såvida ni inte reder ut problemet(problemen) i erat förhållande : tillsammans.
Detta är något som du måste vara beredd på.




- Du ska inte vara med en kille du kan tänka dig leva resten av ditt liv med.
Du ska vara med en kille du inte kan tänka dig leva resten av ditt liv utan.




Det är ett par viktiga grejer att tänka på
.
Sen finns det ju tusen andra saker som är bra att veta också.
t.ex att det är ingen idé att vara tilsammans med en kille man inte kan ha kul med, och som man inte kan tänka sig att vara vän med annars, eller att ett dåligt sexliv är typ som att inte ha ett sexliv alls.



Men dom grejerna vet ni kanske redan, om inte får ni ta reda på det ;);)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0