VARFÖR ?

- varför ha lagom mycket pengar?
om man är helt fattig uppskattar man allt det lilla i livet, man är lycklig för det man har. Är man stenrik kan man köpa sig nästan vad som helst, man kanske inte är lycklig, men iallfall rik.
har man lagom mycket pengar som de flesta har, då har man för mycket för att uppskatta det lilla speciella i livet men samtidigt för lite för att leva ett jetset liv.
antingen eller!

- varför uppskatta molnigt väder?
När det regnar kan man stanna inne med gott samvete och njuta av en bra bok eller spela spel. Eller ta tag i viktiga saker som man aldrig skulle orka ta tag i om det var soligt, tex städa. När det är sol kan man vara ute och grilla, bada, sola osv.
men när det är molnigt är det för bra för att stanna inne med gott samvete, men för dåligt för att sola och bada.
antingen eller!

-varför vara kompis med sitt ex?
När man är tillsammans med sitt ex så får man iallfall ha sex. Är man utan sitt ex slipper man allt tjafs.
är man kompis med sitt ex får man varken sex och tjafset finns där, är det inte exet som tjafsar så är det nuvarande pojkvännen som tjafsar om att man är kompis med sitt ex.

- varför ha genomsnittliga betyg?
när man inte pluggar ett skit och aldrig är i skolan , då hittar man på massa annat kul. Hänger med kompisar och festar. visst, kanske inte kommer in på högskolan, men man lever livet iallfall. När man är en riktig pluggis och får MVG i allt, då kanske man inte har så mycket fritid, men vad gör det, då kommer man iallfall in på vilken utbildnin som helst.
Men när man har "vanliga" betyg, då pluggar man ändå så mycket så att man inte är ledig i veckorna och har mycket fritid över, men man pluggar ändå inte tillräckligt mycket för att komma in på vilken utbildning som helst, utan måste ändå komplettera sen.

- varför ha lagom med vänner?
När man har några få enstaka vänner är man oftast jättenära och bra vän med dom, oftast en barndomsvänskap och man kan prata om allt. fler vänner än så behöver man inte. Har man flera vänner så är man kanske inte lika nära men man har flera att välja mellan.
men när man har något där emellan är man inte riktigt bra vän med nån av dom, men man har ändå inte tillräckligt många för att kunna välja bland flera.

- varför vara normalt byggd?
När man är pinnsmal är man det för att man kämpat för att bli det (undantag: dom som är naturligt pinnsmala, men det där är ju bara orättvist, så de räknar vi bort!!), man tränar mycket, tänkar på vad man käkar osv. och resultatet: en slimmad kropp. Är man däremot tjock så oavsett om man vill vara det eller inte, så käkar man iallfall vad man vill, godis, fet mat och har inte direkt plikter när det gäller träning. de kanske inte har den kroppen alla vill ha, men de gör iallfall vad de känner för.
är man däremot normalbyggd kämpar man också med sin diet och träning, men når ändå inte riktigt till den där pinnsmala figuren men kan samtidigt inte njuta av maten på samma sätt som en överviktig.

- varför ha ett normalt liv/vara normal?
det är ju så jävla tråkigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0